Телефон за поръчки:
Меню
Меню

За нас

Отговорност за хората и околната среда


                                                                                   


e сайт, в който ще откриете  опаковки за храна обслужващи вашите изисквания за здрави, качествени  и  екологични опаковки. Всички наши продукти възприемат нашите ключови принципи за предлагане на качествени хранителни опаковки на достъпна цена за ресторанти, търговци на храни, заведения за обществено хранене, сватби и партита.

Опаковки, чието използване цели намаляване на въздействието върху околната среда с рециклируеми и биоразградими материали. Екипът на   се стремим да предоставим на нашите клиенти идеи, предназначени да им помогнат да отговорят на изискванията на техния бизнес.  С нашата продуктова линия  ние поставяме стандарти в това отношение и предлагаме концепция  с артикули за еднократна употреба, направени от 100% възобновяеми суровини. От кутии за обяд, опаковки от захарна тръстика, бамбук или палмов лист, до непромазваща опаковъчна хартия заместител на пергамента - ние имаме подходящата екологична алтернатива за всяка храна.

 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки